Składniki:
- 1 dojrzałe avocado
- 1 łyżka soku z limonki(ewentualnie cytryny)
- 1/2 pomidora
- 1/4 cebuli
- 1 ząbek czosnku
- sól
- Obieramy avocado(dojrzałe powinno się dać obrać nawet ręcznie)
- Ugniatamy, np za pomocą moździerza lub praski do ziemniaków
- Dolewamy sok z limonki(koniecznie! bo inaczej avocado zrobi się brązowe)
- Dodajemy czosnek, drobno pokrojonego pomidora i cebulę
- Solimy, mieszamy, gotowe.
co to za zmiany ,czemu nie może byc podziału na desery ,kuchnie włoska itd... ???
OdpowiedzUsuńzgadzam sie !!!!
OdpowiedzUsuńps. lubie sambe
jakie zmiany?
OdpowiedzUsuńwciąż mamy kuchnie włoską, i wszystko ejst jak było. tyle tylko, że teraz desery są- na słodko, bo nei wiedziałam co zrobić z tostami